Bop sækkestol Novo striber

Bop sækkestol Novo striber

Sidste elementer på lager
625,00 kr.
Inkl. moms

Bop sækkestolen er fremstillet af 100% polyester og har en indvendig beklædning med non-woven som gør Bop sækkestolen stærk og sikrer at børnene kan bruge sækkestolen uden risiko for at fyldet falder ud. Bop sækkestolen er overfladebehandlet og dermed smuds- og vandafvisende. Bop sækkestolen kan aftørres med en fugtig klud.

Bop sækkestolen Novo har en perfekt siddekomfort og passer til såvel børn og voksne, Bop sækkestolen kan bruges til alle aktiviteter hvor en god siddekomfort er væsentlig, det kan være foran tv'et, til computerspillet, eller blot når man skal læse en god bog. Bop sækkestolen kan benyttes udendørs, men tåler ikke regnbyger.

Fragt: Fragt fri, Bop sækkestolen bliver sendt direkte fra fabrikken og bliver dermed mere miljø venlig. 

Mærke: Novo 
Stand: Ny 
Udførelse: Betrækket er af 100% polyester - 173 gram/m2, det er smuds og vandafvisende betræk med PU coating, sækkestolen er fyldt med ca. 210 liter EPS perler.
Mål: 120 x 140 cm

Ved samlet køb under 6243 kr.:
Leveringspris: 500,00 kr. (Ved køb af flere ens enheder, kontakt os for fragtpris)
40001
1 Enhed
Ny

 

Bop sækkestolen er forsynet med 2 lynlåse, dette for at sikre perlernes forbliven i stolen og samtidig en mulighed for at efterfylde med perler, som derved kan forlænge stolens holdbarhed.

Bop sækkestolens indhold består af dansk fremstillede EPS kvalitetsperler. Perlernes ensartede kvalitet gør at stolen bliver yderst fleksibel og former sig perfekt omkring kroppen. 

EPS perlerne har ingen sundhedsskadelig virkning ved direkte kontakt med huden.
EPS perlerne kan bortskaffes gennem den almindelige affaldsforbrænding uden at forurene.

Materiale
Striibet
40001
1 Enhed
Ny

16 andre varer i den samme kategori: