Hvem er vi

Bop Scan Office er specialister i kontormøbler. Vi giver gerne et tilbud på brugte /nye kontormøbler og alt andet inventar, uanset om du vil købe eller sælge. Det være sig udskiftning til nyt, flytning til nyt domicil, ved en planlagt lukning af firmaet eller ved en konkurs.   

Adskillige kuratorer anbefaler Bop Scan Office. Kontakt os på +45 53 53 44 45, for at få et tilbud på kontormøbler og andet inventar i forbindelse med en konkurs.  Vores pris er reel om det er køb eller salg. Du kan stole på os. Et ord er et ord. Vi kan og vil gerne give et tilbud på en total oprydning i forbindelse med en konkurs.

Vi giver gerne et tilbud på en total løsning

Få en total oprydning og få indsat nye eller brugte kontormøbler/ inventar fra Bop Scan Office. Vi deltager gerne i total planlægning

Et tilbud fra os er aldrig at ”kimse” af. Den erfaring har mange gjort, hvad enten det er køb eller salg.
Vores erfaring og ” Know How” er meget stor. Vi har arbejdet med køb og salg af kontormøbler i 19 år.
Vi kan, og vi vil vurdere, dine møbler og inventar ud fra vores erfaring igennem mange år i branchen.
Senest har vi løst en opgave på 62.000 m2 kontorlandskab, med i alt 1300 komplette arbejdspladser.

Vores motto: intet er for stort, intet er for småt – vi kan, vi vil.

Vores speciale er Kontormøbler - nye som brugte – Du kan regne med os. F. eks. finder du de bedste og billigste kontorstole hos Bop Scan Office. Det giver vi dig en prisgaranti på. Se link til prisgaranti  

Vores sortiment bliver hele tiden fornyet. Se vores opdaterede hjemmeside, hvor en del af vores meget store og brede sortiment til kontoret er præsenteret. 

Finder du ikke, hvad du søger på vores hjemmeside, så send os en mail eller ring +45 53 53 44 45

Bop Scan Office ApS
Fabriksvej 16
9690 Fjerritslev
www.bopscanoffice.dk

2 møbellagre på i alt 3500 m2. bugner med flotte kontormøbler.


Vores hovedlager er i Fjerritslev, samt vores show room / udstilling på 1,200 m2

Bop Scan Office ApS
Fabriksvej 16
9690 Fjerritslev
www.bopscanoffice.dk


Vores brugte møbler er i særdeles god stand, med de mange kontakter vi har, er vi altid i stand til at levere op til 200 ens komplette arbejdspladser. Vi har altid minimum 1000 arbejdspladser på vores 3500 m2 store lager.

Hver uge løser vi mange opgaver, store som små, du vil altid kunne få et godt tilbud fra Bop Scan Office. Vores referencer er mange. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.